«سراج24» بررسی می کند:

جدیدترین متد اصلاح طلبان برای تحقق پروژه جامعه مدنی/ عبور از اعتدال با نفی افراط در اولین گام

یک روزنامه اصلاح طلب با تاکید بر شکل گیری تمنیات مدنی در شهرها تصریح کرد که متناسب با این تمنیات باید رفتارهای مدنی نیز آهسته و پیوسته نه با عجله ظهور و بروز پیدا کند.

 

به گزارش «سراج24»، روزنامه شرق در یادداشتی به قلم سیدمحمد بهشتی با انتقاد از برخی رفتارهای تند اصلاح طلبان برای ایجاد میانبر نوشت: در این شرایط سازوکارهای صیانت از نهال مدنیت شکل نگرفته‌اند و همه می‌خواهند تند و سریع و از طریق میانبر به نتیجه برسند. حال آنکه در شرایط تفوق مدنیت الگوهای رفتار مدنی جامعه را به سمتی سوق می‌دهد که به مصداق «رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود» عمل کند.  دومین انتخابات شورای شهر مصداقی از عرض بنده است.
 
وی در ادامه انتخابات 24 خرداد را عبور از حال به حال شدن ها و رفتارهای احساساتی دانست و از هم طیفان خود خواست برای تحقق اهداف خود منفعلانه اقدام نکرده و به عنوان مربی مظهر رفتارهای مدنی، آموزنده و الگو باشند.
 
 
اخبار مرتبط

اقتصاد ایران پس از جنگ چه کند؟

آنچه آمریکا درباره محاصره دریایی ایران نمی‌گوید!

ایران نباید بازی بخورد